BizLine je priznana blagovna znamka, ki ponuja široko paleto visokokakovostnih ročnih orodij, primernih za profesionalno in domačo uporabo. Njihova linija orodij je znana po zanesljivosti, trpežnosti in učinkovitosti, kar jih postavlja v ospredje na trgu ročnih orodij.

Skupaj gre za zanesljive in kakovostne izdelke, ki nudijo odlično razmerje med ceno in kakovostjo ter so nepogrešljivi pripomočki tako za profesionalne obrtnike kot tudi za domače mojstre.

 

 

Vsakodnevno blago in oprema za profesionalce.

Ker je kakovost izdelkov ključnega pomena pri BizLine, se zavezujemo, da vam bomo dobavili izdelke, ki najbolje ustrezajo vašim potrebam in zahtevam. Da so dosegli ta cilj, pred kakršnim koli lansiranjem na trg sistematično testirajo izdelke v njihovem internem akreditiranem laboratoriju Cofrac: odpornost, zanesljivost, dolgoživost, varnost ... Vse je testirano!

 

»Ustvarili smo ta notranji preskusni laboratorij, da zagotovimo, da so izdelki BizLine v celoti skladni z vsemi nacionalnimi in mednarodnimi predpisi na naših različnih trgih....«

Alain Nouma Bizline Technical, Quality and Laboratory Manager

 

Cofrac certification

Sčasoma preverjajo kakovost in skladnost izdelkov z zahtevanimi standardi. Zahvaljujoč akreditaciji Cofrac so poročila o preskusih standardizirana in mednarodno priznana.