Oblikovanje popolne linije

Krmilne naprave za upravljanje energije v vseh njenih oblikah. Izvedite več o Linei in prizadevanju za absolutno, vitko ravnost. Nov dizajn, osredotočen na popolno poravnavo med izdelkom in pokrivno ploščo, z elegantnim, lahkim profilom, popolnim za vsako steno.

 

Bistveno in intuitivno

Z Lineo smo preoblikovali energijo. Rezultat je nov dizajn z nevpadljivimi oblikami in značilnim profilom, zaradi česar je resnično edinstven.

 

Dinamično

Linea je tudi digitalna, zahvaljujoč inovativni platformi XT, visokotehnološki izkušnji za avtomatiziran dom.

Povezano

Bolj kot kdaj koli prej, zahvaljujoč različicam sistema pametne in avtomatizacije doma, Linea povezuje domače nastavitve z vsemi potrebami vsakdanjega življenja.

vimar linea

Design

Nova serija z elegantnim dizajnom brez primere, ki združuje skromno privlačnost prefinjenega stila z najsodobnejšo tehnologijo. Pri Linei se inovativnost združuje s tradicijo, zahvaljujoč številnim registriranim patentom, da je resnično edinstvena.

Brezhibna usklajenost za identiteto, ki vsakič izstopa

Nevtralen in sodoben dizajn ter prizadevanje za naravno privlačnost so interpretirali nevtralni barvni odtenki, ki postajajo vse bolj priljubljeni v sodobnih domovih, ustvarjajo prijetno vzdušje in se zlahka prilagajajo različnim stilom.
Čista, svetla bela spominja na preproste, odprte prostore; platno je topel in naraven odtenek, medtem ko črna črpa navdih iz mineralnih materialov za nastavitve z drzno osebnostjo.

Pozornost do detajlov za ustvarjanje projektov po meri

Za povečanje vrednosti identitete namestitvenega objekta je mogoče na pokrove vgravirati logotip stranke; laserska tehnologija zagotavlja, da so simboli jasni in točni.
Vstavite lahko tudi prilagojene piktograme. Prilagojena zasnova je skrbno povezana z nadzorom za trajne rezultate in dodatno izboljšano uporabniško izkušnjo. Gumbe je mogoče prilagoditi tudi v srebrni, glineni in kovinski barvi za učinek popolnega videza z barvano prekrivno ploščo iz tehnopolimera.

 

 

Osvetlitev od zadaj

Različne možnosti za eleganten in izrazit učinek v vsakem trenutku. Poravnane, aksialne in tradicionalne nihajne kontrole imajo značilno osvetljeno oznako za identifikacijo njihove funkcije, tudi v temi.
Za poravnano krmiljenje obstaja tudi možnost naročila namenskega gumba za ustvarjanje navpičnega navzdol usmerjenega svetlobnega snopa, pri čemer lahko izbirate med LED svetilko s standardno svetilnostjo ali mehkejšo, ki ustvarja mehak sij na površini pokrovne plošče. Rezultat je diskreten, a izrazit učinek na steni.

 

 

 

XT Platforma

Platforma XT pomeni "tehnologijo eXperience", inovativno visokotehnološko izkušnjo za avtomatiziran dom, s krmilniki na celotni površini za značilno popolno ravnost, zaradi katere je edinstvena. S svojim skromnim in uporabniku prijaznim dizajnom ponuja ta izdelek tudi široko paleto možnosti prilagajanja na različne načine: zahvaljujoč uporabniku prijaznim in samoumevnim ikonam, ki jih je mogoče izbrati iz obsežne knjižnice statičnih simbolov, ali zahvaljujoč širok nabor statičnih ali dinamičnih LED matričnih ikon, ki jih je mogoče programirati s pomočjo aplikacije View Pro, tako da je vsak izdelek prilagojen in drugačen ter ustreza vsem zahtevam strank, hkrati pa povečuje identiteto namestitvenega objekta

 

Platforma XT resnično zagotavlja izboljšano uporabniško izkušnjo; Prilagodljivost in razširljivost njegove strukture prav tako omogočata izredno enostavno izboljšanje in premikanje sprednjih funkcij, ne da bi bilo treba prilagajati kakršno koli ožičenje, spreminjanje nadzora luči in rolet v upravljanje temperature in aktivacijo scenarija. Ta izdelek je inovativen tudi v svoji izjemni prilagodljivosti in množici priložnosti, ki jih ponuja, vključno z 1-modulnim gumbom, ki ga je mogoče uporabiti za upravljanje največ 4 različnih funkcij v enem upravljalniku, zaradi česar je izjemno funkcionalen in prilagodljiv izdelek. , z možnostjo izvedbe od 1 do 20 aktivacij v 2-, -3 in 4-modulnih škatlah. Senzor bližine v naprednih modulih in v termostatu vam omogoča, da napravo aktivirate preprosto tako, da se ji približate z roko; Nastavite lahko tri različne stopnje svetlosti za večjo diskretnost ponoči, kar omogoča manjšo porabo električne energije naprave.